U-S-A.nl : d� Vakantie & Informatie site over USA
Alle bestemmingen USA
nieuwsbrief U-S-A.nl
liever naar...
tips USA
win USA
U-S-A.nl u-s-a.nl  steden  miami 

USA.nl - Miami: zien of gezien worden?

Meer steden...

Hip Amerika viert hier tegenwoordig zijn vakantie. Miami is zeer geliefd onder jongeren, vanwege de welbekende “Spring Break” en vele beroemdheden trekken ook hiernaartoe om het nachtleven van het beruchte South Beach in te duiken. In en om Miami wonen veel Latijns-Amerikaanse- en uit de Caribbean afkomstige families, wat de stad een exotisch, zuiders tintje geeft.

Het tropische klimaat waar je het hele jaar door van kan genieten doet er nog een schepje bovenop en zorgt ervoor dat mensen uit alle windstreken hier neerstrijken en Miami tot hun permanente woonplaats bombarderen.

Ook met kinderen is dit een zeer aangename bestemming aangezien er voor de kleintjes genoeg te doen is. Met Disney World, de Universal Studios en het Kennedy Space Center om de hoek is Miami ook een ideale vakantiebestemming voor mensen die graag een doe-vakantie houden. Deze attracties zijn wel meer landinwaarts gebouwd. Dit omdat Miami in een gebied ligt waar, vooral 's zomers, veel orkanen op doortocht zijn.Daarnaast is de natuur rondom Miami prachtig. Miami zelf bezit parelwitte stranden waar je heerlijk kan flaneren en op zee is er ook genoeg te doen. Pak je snorkel en ontdek de onderwaterwereld van Miami of ga eens wakeboarden, een echte uitdaging! Ben je een echte die-hard natuurfreak dan moet je buiten Miami zijn. Je bevindt je vlakbij de Everglades, een subtropisch nationaal park met prachtige en mysterieuze moerassen en bossen waar alligators en krokodillen zich schuilhouden. Dit is een echte aanrader en kan je geen genoeg krijgen van het prachtige nationale park, dan kan je er zelfs overnachten in een van de lodges.

De Florida Keys zijn een groep van 1700 (piep)kleine eilandjes helemaal in het zuiden van Florida. Ook dit is iets wat je niet mag missen. Pak de auto en rij via de inter-state snelweg over de Keys naar het zuidelijkste puntje Key West, en ontdek de schoonheid van het enige koraalrif dat Amerika rijk is. Let wel: dit gebeurt onder begeleiding omdat men het koraal graag in zijn natuurlijke staat wil behouden. Ga hier dus niet op eigen houtje snorkelen!

 

 


terug | home
Meer steden...
Hebben we je geinspireerd? Deel dit met je vrienden.


Vind U-S-A.nl leuk op Facebookreageer Reageer  stuur door Stuur door  print Print pagina

Wees de eerste die een reactie plaatst!
specialisten USA
amerika <i>online</i> - usa  
Amerika Online
Je eigen
Amerika
info | website
tel nr (klik)
djoser - usa  
Djoser
Met oog voor
de wereld
info | website
tel nr (klik)
travelhome - usa  
Travelhome
Campers
info | website
tel nr (klik)
fox vakanties - usa  
FOX Vakanties
Verrereis
specialist
info | website
tel nr (klik)
amerika plus - usa  
Amerika PLUS
De Amerika
specialist!
info | website
tel nr (klik)
cheap campers - usa  
Cheap Campers
Camper
specialist
info | website
tel nr (klik)
best of travel - usa  
Best of Travel
specialist in
maatwerk
info | website
tel nr (klik)
de jong intra vakanties - usa  
De Jong Intra Vakanties
Verre Reizen
Specialist
info | website
tel nr (klik)Valuta omrekenen

EUR

USDliever naar...
© U-S-A.nl